NOVA DRAMA

Šakira o Pikeovoj djevojci: Za takve žene rezervisano je posebno mjesto u paklu

Zatim je dodala kako je bila ovisna o muškarcima

Shakira. Instagram

N. A.

1.3.2023

Pjevačica Šakira (Shakira) ponovo je prozvala, i to javno, novu djevojku svog bivšeg partnera Žerarda Pikea (Gerard Pique). Šakira je dala intervju za meksičku televiziju "Canal Estrellas" i bez pardona govorila o propaloj vezi, svojim osjećajima, kao i o novoj Pikeovoj djevojci, Klara Čia Marti (Clara Chia), s kojom ju je varao dok su bili zajedno.

- Za žene koje ne podržavaju druge žene rezervisano je posebno mjesto u paklu - oštro je krenula Šakira, koja je nedavno objavila pjesmu u kojoj se također asocira na Klaru i Pikea.

Zatim je dodala kako je bila ovisna o muškarcima.

- Pala sam na priču da ženi treba muškarac da bi bila potpuna i sanjala sam o porodici u kojoj djeca žive pod istim krovom s majkom i ocem. Ali snovi se ne mogu ostvariti, ali mene je zato život nagradio s dvoje predivne djece koja me ispunjavaju ljubavlju - rekla je Šakira.

- Uvijek sam bila emotivno ovisna o muškarcima. Međutim, mislim da sam uspjela vidjeti tu priču i iz druge perspektive i danas sam sama sebi dovoljna - rekla je pjevačica i potom istakla da je iz ove veze izašla jača. Gubitak je bolan, a njegovo prihvaćanje, toleriranje, frustracija i razumijevanje da život ne donosi uvijek što želimo čine nas snažnijima - rekla je pjevačica.

Naglasila je da sada ovisi sama o sebi i da ima dvoje djece koja ovise o njoj te zaključila da je "jača i od lavice".

Podsjećamo, Pike je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom djevojkom koja je izazvala brojne negativne komentare jer je navodno s njom prevario Šakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj djeci" te da bi ga "trebalo biti sramota".

Na društvenim mrežama su kružile glasine da je Šakira otkrila aferu Pikea zbog prazne teglice džema od jagode. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.