NA METI PAPARACA

Pike i Klara navodno su izbačeni iz restorana u Los Anđelesu

Vlasnik nije dao da uđu u njegov restoran jer je on veliki obožavatelj Šakire

Pike i Klara. TikTok/Print Screen

N. A.

22.2.2023

Videosnimak na kojem se mogu vidjeti Žerara Pikea (Gerard Pique) i njegova nova cura Klara Čia (Clara Chia) ispred jednog luksuznog restorana u LA-u postale su viralni hit. Navodno im vlasnik nije dao da uđu u njegov restoran jer je on veliki obožavatelj Šakire (Shakire).

@sab4zo

♬ Copa Vacia - Luis Jr Rojas

- Klara i Pike su htjeli večerati u restoranu u Los Anđelesu čiji je vlasnik veliki fan Šakire. On ih je lično izbacio - stoji u opisu jednog videa na TikToku na kojem se vidi kako se par okreće ispred restorana, a zatim nervozno ulaze u automobil i odvoze se. 

"Njegov je restoran, može izbaciti koga želi", "Vlasnik restorana je više vjeran Šakiri nego što je Pike ikad bio", "Eto što se dogodi kad jedete džem od jagode", "Clara je dobila ono što je i zaslužila", neki su od komentara.

@sab4zo

♬ Oh No - Kreepa

Podsjećamo, Pike je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom curom koja je izazvala brojne negativne komentare jer je navodno s njom prevario Šakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj djeci" te da bi ga "trebalo biti sram".

Na društvenim mrežama su kružile glasine da je Šakira otkrila aferu Pikea zbog prazne teglice džema od jagode. Njena nova pjesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTubeu prikupila je preko 86 miliona pregleda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.