PRINCEZA OD VELSA

Boluje od raka: Kejt Midlton se oglasila i poslala emotivnu poruku

Tokom loših dana osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom tijelu da se odmori

Kejt Midlton. Platforma X

E. Ć.

prije 3 dana

Princeza od Velsa Kejt Midlton (Kate Middleton) rekla je da još nije "izašla iz šume" u vezi sa zdravstvenim stanjem, dok kraljevska porodica objavljuje novu fotografiju, prenosi "Sky News".

Midlton će ovog vikenda imati svoje prvo javno pojavljivanje od dijagnoze raka, ali princeza je rekla da još uvijek "uzima svaki dan kako dolazi".

Princeza od Velsa je rekla da još nije "izašla iz šume" i da ima "još nekoliko mjeseci" liječenja, dok je davala nove informacije o svom zdravstvenom stanju.

Također je navela kako će prisustvovati javnom događaju sutra. Ona je bila na liječenju, uključujući hemoterapiju, otkako joj je ranije ove godine dijagnostikovan neodređeni tip bolesti.

U izjavi objavljenoj danas, rekla je da "napreduje dobro" ali ima "dobre i loše dane". Izjava je praćena novom fotografijom Kejt. 

- Tokom loših dana osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom tijelu da se odmori. Na dane kada se osjećam dovoljno dobro, uživam u učestvovanju u školskom životu, provodim lično vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počinjem malo da radim od kuće - poručila je Kejt Midlton.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.