SIN FUDBALSKOG TRENERA

Ovaj šmeker je Piksijev sin: Marko za kućnog ljubimca ima tigra, djevojke lude za njim

Sin čuvenog sportiste je, inače, diplomirao menadžment na jednom od prestižnih fakulteta u Londonu

Marko Stojković godinama živi na relaciji Amerika - Britanija. Instagram

Z. K.

18.6.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sa suprugom Snežanom ima troje djece. Njegove prelijepe kćerke Anju i Andreu svi znaju, a pored njih dvije on ima i sina Marka.

Naime, za Markom Stojkovićem djevojke lude, a nasljednik fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, podijelio je jednom prilikom na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se i te kako pričalo. 

Marko Stojković godinama živi na relaciji Amerika - Britanija, a jedna od njegovih objava na Instagramu je iznenadila sve. On je tada pozirao sa novim kućnim ljubimcem - malim bijelim tigrom.

Piksijev sin slikao se tokom igranja sa ovom životinjom, a poruka ispod ove njegove objave bilo je na pretek. Sin čuvenog sportiste je, inače, diplomirao menadžment na jednom od prestižnih fakulteta u Londonu, a na društvene mreže je svojevremeno postavio fotografiju sa dodjele diploma.

Podsjetimo, Anja Stojković Valente, kćerka fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, porodila se nedavno i na svijet donijela četvrto dijete. Ona i njen partner imaju tri kćerke, a nedavno je na svijet donijela sina.

Anja Stojković i Igo Valente sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvi u Beogradu, a nakon toga slavlje sa brojnim zvanicama je nastavljeno u popularnom prestoničkom restoranu.

Među prijateljima bili su i pjevači, voditeljice kao i sportisti. Starija kćerka Dragana i Snežane Stojković, porodila se 2022. godine i na svijet donijela nasljednicu koju je željno iščekivala i koju je nazvala Sijena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.