AKCIJA

m:tel vam donosi bezbrižnu komunikaciju i na vašem putovanju

Istražite svjetske destinacije uz 4G karticu i odlične roming tarifne opcije

m:tel vam donosi bezbrižnu komunikaciju i na vašem putovanju. m:tel

Marketing

prije 3 dana

Dok se vi spremate za savršeno ljetovanje, m:tel je potpuno spreman da vam olakša vaše putovanje sa svojim roming tarifnim opcijama i novim 4G karticama. Bez obzira da li se opuštate na obali Jadranskog mora, posjećujete prirodne ljepote našeg regiona ili istražujete svjetske metropole, m:tel nudi sve što vam je potrebno za bezbrižnu komunikaciju tokom vašeg odmora.

m:tel roming tarifne opcije su kreirane tako da vam ponude transparentnost, ekonomičnost i najbolju pokrivenost. Vaše je samo da odaberete roming tarifnu opciju koja najviše odgovara vašim potrebama i odabranoj destinaciji te je aktivirate putem aplikacije m:GO ili Moj m:tel i na taj način obezbijedite sebi potpunu kontrolu komunikacije izvan svoje mreže.

m:tel vam donosi bezbrižnu komunikaciju i na vašem putovanju. m:tel

Roming tarifne opcije takođe možete da aktivirate i putem servisa Moj meni biranjem koda *100#, a za sve dodatne informacije tu je i 24/7 m:tel korisnički centar koji možete pozvati na broj 0800 50 000 ili ukoliko ste već u inostranstvu, putem broja 066 10 10 10.

Podsjećamo vas da je u svim m:tel prodajnim mjestima u BiH u toku akcija besplatne zamjene vaših 3G starih kartica za nove 4G kartice. Ovo je posebno važno jer razvojem tehnologije i svime onim što nam ona donosi, veliki broj zemalja Evrope i svijeta već je ukinulo komunikaciju putem 3G mreže. To znači da svoj telefon sa 3G karticom nećete moći da koristite za pristup internetu u inostranstvu, te je veoma bitno da se pravovremenom zamjenom kartice pripremite za vaše buduće putovanje i uživate u svom planiranom odmoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.