SRBIJANSKA VODITELJICA

Ovo je 15 godina stariji brat Jovane Jeremić: Kaže da su kao djeca su gledali smrti u oči, a ona ih je spasila tragedije

Jednom prilikom Jovana je objavila njegovu sliku i obratila mu se emotivnim riječima

Instagram

Telegraf

prije 3 dana

Voditeljica Jovana Jeremić iako o svom životu otvoreno priča, o njenoj porodici se ipak malo zna.

Jovana je jednom prilikom putem mreža pokazala rođenog brata Predraga, za koga je istakla da joj je najviše pomogao nakon razvoda od Vojislava Miloševića.

- Em drag, em Predrag! Moj rođeni brat. Čovjek koji mi je najviše pomogao poslije razvoda! Šta reći, mislim...Njegovo srce je predobro. Previše!!!! Ljubi ga 15 godina mlađa sestra. Porodica - stoji u opisu Jovanine objave na Instagramu.

Predrag Jeremić. Instagram

Podsjetimo, voditeljica je otkrila jednom prilikom da su ona i njen brat u djetinjstvu bili na ivici smrti.

- Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazduha. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svijest, ja sam bila svjesna da ćemo da se ugušimo, da je to to - rekla je ona tada u jutarnjem programu i dodala:

- To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izađeš. Meni proradi kefalo, sjetim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cijev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživjela, ima da preživim sve ostalo. To je instinkt za preživljavanje. Čovjek uvijek treba da se bori i ne smije da dozvoli da mu bilo šta pomuti um.

Voditeljica iz braka sa Vojislavom ima kćerku Leu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.