SARADNJA U PREDMETU

Crnogorska policija saslušala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu

Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana, rekao je Cmolić

Žujović sa suprugom. MUP Srbije

D. R.

jučer

Crnogorska policija prikupila je obavještenja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog juče tokom napada na pripadnika Žandarmerije ispred Izraelske ambasade u Beogradu.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtjevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obavještenja na tražene okolnosti. Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu, saopćeno je. 

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ranije danas kazao je za Informer TV, da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ekspresno došlo do supruge teroriste.

- Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška cijelog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju povjerenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić.

Žujović je juče ranio pripadnika srbijanske Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

Miloš Žujović prije nekoliko godina promjenio je vjeru i prešao u islam, a njegova supruga porijeklom je iz Berana. Srbijanski mediji juče su objavili da su njih dvoje živjeli u Novom Pazaru, a da je Žujovićeva supruga 27. juna otišla za Crnu Goru.

MUP Srbije objavio je jučer fotografiju teroriste Miloša Žujovića i njegove supruge Bese, napravljenu 11. marta u Upravi za strance prilikom njene prijave boravka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.