TRAGEDIJA

Poznat identitet djevojke koja je poginula u Nevesinju

Povrijeđeni vozačica i maloljetna osoba koja je prevezena u Mostar

Ksenija Stajić. Top Portal

B. C. / Topportal

prije 4 dana

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 čas dogodila u Nevesinju smrtno je stradala osamnaestogodišnja Ksenija Stajić, dok su dvije djevojke povrijeđene, piše Topportal.

Jedna od povrijeđenih prebačena je sinoć vozilom Hitne pomoći za Mostar, dok je druga hospitalizovana u Bolnici Nevesinje. 

Prema neslužbenim informacijama, došlo je do prevrtanja vozila. U trenutku nesreće navodno je pred vozilo izletio pas.

Djevojka koja je poginula nije upravljala motornim vozilom.

Iz trebinjske policije su saopćili da je sinoć u mjestu Bojište kod Nevesinja nastradala  K.S. dok su žena A.G., koja je vozila automobil Peugeot, te maloljetni suvozač povrijeđeni.

Po odobrenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju izvršili su uviđaj u mjestu Bojište, opština Nevesinje u kome je evidentirana saobraćajna nezgoda u kojoj je osoba K.S. stradala.

- Saobraćajna nezgoda je evidentirana u 21 čas, u mjestu Bojišta, opština Nevesinje u kojoj je učestvovao automobil Peugeot kojim je upravljala vlasnica vozila A.G., a na mjestu suvozača se nalazilo maloljetno lice, dok je kao putnik bila osoba K.S. A.G. je zbog zadobijenih povreda smještena u JZU Bolnica Nevesinje, dok je maloljetno lice transportovano u SKB Bijeli Brijeg u Mostaru, saopšteno je iz PU Trebinje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.