NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem „Dnevnom avazu“ čitajte: Šaja ima pristup tajnim podacima

Sky istrage i zaštićene poruke došle glave Bešliji i Šehoviću, prijete im otkazi iz FUP-a

Naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

27.9.2023

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Šaja ima pristup tajnim podacima. Sky istrage i zaštićene poruke došle glave Bešliji i Šehoviću, prijete im otkazi iz FUP-a. Sumnja se da je Šahinpašić godinama štitio određene osobe iz kriminalnog miljea.

Dok se političari bave drugim temama, poskupljenjima se ne nazire kraj. Slijedi sumorna jesen za građane u BiH. Inflacija će biti viša, dok će cijene hrane i goriva nastaviti rasti, predviđa ekonomista Aleksandar Ljuboja.

Komentar dana „Nećemo empatiju, hoćemo zakone“, napisala je Nerma Ajnadžić.

Od nestašnog Asima, preko Fadila, do Osmice. Zildžić je samo jedan u plejadi visokih funkcionera Bakirove SDA koji ima problema sa zakonom.

BiH između zastoja i slabašne nade u nastavak evropskog puta. Vladajuća koalicija pred zidom? SNSD ponovo pravi haos i blokira rad državnog nivoa vlasti.

Ličnost dana je Una Rankić, ponos naše zemlje. Sa svojih 15 godina i 300 dana oborila je rekord južnokorejske nogometašice.

Nakon terorističkog napada na Kosovo: Blagoje Spasojević i Dušan Maksimović osumnjičeni i za napad na Ustav. Određen pritvor za dvojicu Srba koji su optuženi za terorizam.

Šta se dešava: Sve više pacijenata u BiH traži pomoć zbog upornog kašlja. Pulmolog Mujo Hošić za „Avaz“ objašnjava šta je u pitanju.

Kasarna Jajce: Kako je jedan od simbola Sarajeva dospio na rub propasti. Historijska ljepotica kao da je zaboravljena od svih, godinama stoji u ruševnom stanju.

Sve više žena traži spas u sigurnim kućama, Ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Sevlid Hurtić potpisao ugovore o saradnji s predstavnicima osam nevladinih organizacija.

Detalji istrage o ubistvu u Sarajevu: Likvidirao zlatara hicem u glavu. Samiru Novaliji produžen pritvor. Utvrđuju se motivi, od ljubomore do prodaje oružja i krađe zlatnog nakita.

Tužilaštvo HNK ponovo traži pritvor za Denis Buntića. Klara zadobila teške povrede. Denis u kući držao i pištolj s metkom u cijevi.

Mračna strana interneta, može li se tome konačno stati ukraj. Muzičke zvijezde žrtve prevara na društvenim mrežama.

„Avaz“ u posjeti: Evo kako izgleda trening kikboksera Ahmeta Krnjića.

-Borim se za zastavu i grb moje Bosne i to mi daje nenormalnu snagu - kaže Krnjić.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.