SAOPĆENJE SDP-A

Mirsad Mahmutagić: Denis Bećirović će najbolje štititi interese BiH

Nema sumnje da će kao član Predsjedništva BiH štititi nacionalne interese naše zemlje i boriti se za prava svih njenih građana, saopćeno je

Mirsad Mahmutagić podržao Denisa Bećirovića. SDP

A. Č.

22.8.2022

Načelnik Maglaja, Mirsad Mahmutagić podržao je kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića.

- Kao načelnik općine Maglaj, ali i kao građanin ove zemlje, imam potrebu da javno podržim kandidaturu prof. dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.


Vraća pravdu i moral u politiku

Građani Bosne i Hercegovine odavno su prepoznali ljudski, moralni i profesionalni kvalitet dr. Denisa Bećirovića i nema sumnje da sve istinske patriote, socijaldemokrate i svi građani ove zemlje u Denisu vide čovjeka koji će nastaviti predanu borbu za Bosnu i Hercegovinu, za onakvu državu kakvu je svi mi zamišljamo.

Denis Bećirović svojim poštenjem, obrazovanjem, iskustvom, radom i djelovanjem vraća pravdu i moral u politiku. Svakim svojim istupom iskazuje istinski patriotizam, što nije jeftini populizam već veoma bitna karakteristika i bogatstvo njegove ličnosti. Nikada neće odstupiti od svojih principa i borbe za BiH, ma koliko ga pojedinci pokušavali ušutkati i diskreditirati.

Štititi nacionalne interese BiH

Nema sumnje da će kao član Predsjedništva BiH štititi nacionalne interese naše zemlje i boriti se za prava svih njenih građana. 

Ogromna podrška iz dana u dan kako političkih stranaka, organizacija i pojedinaca, tako i građana je dokaz da su mnogi prepoznali djelovanje Denisa Bećirovića kao najboljeg državnog parlamentarca i tu će podršku građani potvrditi 2. oktobra na Općim izborima. 

Kao što je bio najbolji državni poslanik i delegat uvjeren sam da će biti i najbolji član Predsjedništva BiH.

Vrijeme je za promjene, do pobjede, saopćeno je iz SDP-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.