REAKCIJA

Prašović-Gadžo: Ove slike su javne, na mom Facebook profilu su četiri godine

Ja sam osoba koja se ne osjeća neugodno zbog tih fotografija. Naprotiv. To su lijepe uspomene i na fotografijama su osobe koje poznajem dugi niz godina, kaže Prašović-Gadžo

Fotografija sa svadbe koju je Prašović-Gadžo objavila prije četiri godine. Facebook

Piše: Ad. A.

23.3.2021

Sanela Prašović – Gadžo, zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH napisala je na svom Facebook profilu post, a koji se tiče fotografija sa svadbe Alene Kurspahić-Nadarević, glavne disciplinske tužiteljice.



Fotografija javna četiri godine. Facebook

Podsjećamo da je Muriz Memić tokom svog sinoćnjeg obraćanja javnosti objavio jednu od tih fotografija kojom je dokazao kako se Kurspahić - Nadarević poznaje sa Dalidom Burzić, a što je problematizirao Avdo Avdić.

Objavu Prašović- Gadžo prenosimo u cjelosti:

Post koji je objavila Prašović-Gadžo. Facebook

- Mnogo lijepih slika je uslikano na Aleninoj svadbi kojoj sam prisustvovala u julu 2017.godine. I sve te slike nisu tajne već su javne i objavljene su i na mom facebook profilu su objavljene prije četiri godine. I da, tada sam inače bila novinar. Onako kažem. I sve molim da me ne dovode u neke današnje kontekste sa kojima nemam veze. Ja sam osoba koja se ne osjeća neugodno zbog tih fotografija. Naprotiv. To su lijepe uspomene i na fotografijama su osobe koje poznajem dugi niz godina, a neki od njih bili su i sugovornici u mojim emisijama – napisala je Prašović- Gadžo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.