MANČESTER JUNAJTED

Rangnik: Ronaldo je bio je dobar na treningu i zbog toga sam odlučio da počne meč

Otkako sam u klubu, ovo je njegova najbolja utakmica, rekao je Nijemac

Ralf Rangnik. Arhiva

G. Š.

13.3.2022

Menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik (Rangnick) poslije pobjede (3:2) nad Totenhemom izjavio je da je njegova ekipa sasvim zasluženo slavila.


Najbolja utakmica Kristijana

- Pokazali smo reakciju kakvu je trebalo da pokažemo poslije lošeg drugog poluvremena na Etihadu, rekao je Rangnik i dodao:

- Ekipa je zaslužila pobijedu, sjajno je to što smo uspjeli da se vratimo na takav način poslije dva izjednačujuća gola.

Potom je istakao ulogu Kristijana Ronalda (Cristiano), koji je postigao sva tri gola za Junajted.

- Otkako sam u klubu, ovo je njegova najbolja utakmica. Bio je dobar na treningu u četvrtak i zbog toga sam odlučio da počne meč. Bio je fantastičan na terenu, ali isto mogu reći i za ostatak ekipe. On je igrač koji može da podigne na noge 70.000 ljudi, ali da bi to uspio neophodno je da je ekipa uz njega. Što se tiče samog Ronalda, ne radi se samo o tri gola, već o tome da je doprinosio igri tokom čitavog meča. Jednostavno, bio je sjajan.


Pokazali kvalitet kada je bilo najpotrebnije

Njemački fudbalski stručnjak je dodao da je njegova ekipa pokazala kvalitet kada je bilo najpotrebnije.

- Ovo je bila naša najbolja igra, ako uzmemo u obzir kvalitetet protivnika. Morali smo da pobijedimo, to smo i uradili i to nam je sada dalo motiv i za naredne utakmice - zaključio je Rangnik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.