OTVORILA DUŠU

Đula Drini progovorila o sabotaži pred finale "Zvezda Granda": Zloupotrebljavali su me

Razmišljala sam o svemu, o mami, tati, mužu, ćerki, toliko mi je glava bila puna svega taj dan

Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
Đula Drini - Avaz
+3
E. Ć.

prije 7 dana

Đuli Drini, pjevačici iz Cazina, konačno su se slegli utisci sa spektakularnog finala "Zvezda Granda".

Šestoplasirana finalistkinja progovorila je prvi put o problemima i sabotažama sa kojima se suočila pred samo finale.

Iako je iza nje jedan od napornijih životnih perioda, Đula sa puno pozitivne energije kreće u pohod na estradu i najavljuje brojna iznenađenja za sve one koji je vole.

Finalno večer bilo je napeto za svih 20 takmičara, dok je za Đulu ta noć bila posebno naporna. Sada je prvi put progovorila o sabotiranjima koje je doživjela samo nekoliko dana pred nastup u finalu, a onda je otkrila ko je sve bio umiješan u malverzacije na internetu.

- Nije trema bila baš tolika da se srozam od nje, da ne znam da pjevam, ali tu je bilo više iščekivanje šta će se desiti i kako će se desiti. Razmišljala sam o svemu, o mami, tati, mužu, ćerki, toliko mi je glava bila puna svega taj dan.

Još se i pred finale desilo to da su pokušali malo da me sabotiraju. Zloupotrebljavali su moje slike, video zapise u negativnom kontekstu da se drugi takmičari ponize, a ja da se uzdignem – priznala je Đula Drini za Grand.

Otkrila je i koliko joj je sve to teško palo.

- Naravno, to je samo meni otišlo na štetu, stvarno nemam apsolutno nikakve veze sa tim. Bilo koji fan da mene voli, a da nekog drugog ponizi da bi mene uzdigao, to mi ne treba stvarno u životu. Niste mi pomogli, samo ste mi odmogli - poručila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.