ESTRADA

Poznata pjevačica nije imala sreće u ljubavi: Prvi muž joj umro na rukama, pa se udala za 15 godina mlađeg

Muškarci, među kojima su bili sportisti, političari i drugi, bili su ludi za njom

Goga Sekulić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Kurir.rs

6.6.2024

Poznata pjevačica Goga Sekulić svojevremeno je važila za jednu od najpoželjnijih na estradi.

Muškarci, među kojima su bili sportisti, političari i drugi, bili su ludi za njom. Međutim, čini se da je u ljubavi nije pratila sreća, budući da su joj se sve velike ljubavi neslavno završile.

Naime, poznato je da je bila u ljubavi sa Igorom Ramovićem, koji je umro samo dva mjeseca nakon što su se vjenčali. Goga je tada imala 36 godina, a Igor 41. Ramović je bolovao od raka debelog crijeva, a bolest je kasno otkrivena. Tokom dana otkazali su mu vitalni organi. Izdahnuo je na Goginim rukama.

Igor Ramović i Goga Sekulić. Facebook

- Umro mi je na rukama dok sam mu pričala kako ćemo, kad ozdravi, otići na medeni mjesec. Trudila sam se da mu ulijem nadu, ali bilo je uzalud. Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomjerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila tijelo - kazala je Goga.

Sekulić je kasnije otkrila medijima da je učinila sve da on ozdravi i da je čak pozajmiljivala novac od prijatelja kako bi platila njegovo liječenje.

- Poslije Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog liječenja. Mi smo išli kod najboljih svjetskih ljekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasimo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe - rekla je ona 2014. godine, prenosi Kurir.

Nekoliko godina kasnije, pjevačica se udala za Uroša Domanovića koji je od nje mlađi 15 godina. Par je ubrzo dobio sina, a Goga se porodila u 41. godini. Međutim, brak je pukao nakon šest godina, a par se zvanično i razveo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.