ZAMOLILA GA

Jasna Gospić priznala: Preko Halida sam došla u "Nikad nije kasno"

Meni se sviđa Žikin stav o životu, kao neki leptirić je, nema neku tenziju, ima beskrajan smisao za humor

Jasna Gospić. Facebook

L. S. R.

26.5.2024

Jasna Gospić stigla je na snimanje emisije „Nikad nije kasno“ iz Praga, a pred kamerama je govorila o Beogradu i prijateljstvu sa Žikom Jakšićem.

- Uvijek na Čolinu pjesmu "April u Beogradu“, to je jedna od najlepših pjesama koju je on otpjevao. Puno sam dolazila u Beograd ranije, ali i danas, podsjeća me na ta druženja, susrete sa prijateljima, neke nastupe, pa i festivale. Lijepe stavri me vezuju za ovaj grad, naravno, nezaobilazna je i Skadarlija – rekla je Gospić.


Otkrila je i kako je upoznala Žiku Jakšića.

- Sa Žikom sam se upoznala preko zajedničkih prijatelja Hadila Bešlića i Duška Kuliša. Oni su moji jako dobri prijatelji. Meni se ova emisija jako dopada, iako ne gledam televiziju, ovu emisiju nikada ne propustim. Onda sam rekla Halidu da vidi sa Žikom da i ja malo dođem. Sjedeli smo u jednoj kafani, on je pozvao Žiku. Rekao je neka dođe naravno i evo ovo je sada treći put kako sam u emisiji. Ovdje se osjećam posebno, ovo je jedna od najgledanijih emisija sigurno u posljednjih 30 godina. Meni se sviđa Žikin stav o životu, kao neki leptirić je, nema neku tenziju, ima beskrajan smisao za humor - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.