KUDA IDE OVAJ SVIJET?

Desingericinu pocijepanu čarapu možete kupiti za ovu cifru

Oglas za njegove neobične naočale uveliko kruži društvenim mrežama i izaziva razne reakcije

Dragomir Despić Desingerica. Instagram

O.T.

22.9.2023

Dragomir Despić Desingerica svojim performansima ozbiljno je podijelio publiku - dok ga mlađi kuju u zvijezde zbog svega što radi, stariji se teško nose sa činjenicom da reper fanove „krsti" patikom po glavi, poliva ih pićem s noge, pruža pocijepane čarape gotovo pod nos... Bilo kako bilo, ostavio je utisak - toliki da su pojedine izgubljene stvari, a koje su pripadale njemu, počele da se prodaju online i ljudi na njima, reklo bi se, fino zarađuju.

Naime, oglas za njegove neobične naočale uveliko kruži društvenim mrežama i izaziva razne reakcije naroda, uglavnom šok, ali i zgražavanje. Za njih se traži čak 30 eura i lično se, sudeći po objavi, mogu preuzeti u Podgorici. Prema salvi komentara, takođe, „sve ide brže nego kifle".

Pored naočala, inače, u ponudi su navodno i njegove pocijepane čarape, takođe jedan od zaštitnih znakova repera. Ponuđene su za 25 eura!

„Imam njegove papuče, ispale (su) mu s terase u Kotežu", „Ja imam pramen njegove kose", šalili su se korisnici pomenute društvene mreže dalje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.