DISKO STVAR

Ususret sarajevskom koncertu: Goca Tržan objavila pjesmu "Repeat“

Pjesma ima jedan flert momenat, za koji mislim da je važan za žene u mojim godinama

Goca Tržan. Društvene mreže

L. S. R.

6.6.2023

Ususret svom sarajevskom koncertu u Domu mladih 17. juna, Goca Tržan (49) svojim fanovima u Bosni i Hercegovini poklanja novi singl „Repeat“. Pjesma je puštena u program radiostanica širom Bosne i Hercegovine i to premijerno.

- Odlučila sam ovaj novi singl od srca pokloniti svojoj publici u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine tako da je ovo stvarno premijera, ne samo za teritorij Bosne i Hercegovine, nego uopće -  naglasila je Goca i pojasnila da pjesmu još nije predstavila u Srbiji, pa tako ni u susjednim zemljama. 

Goca Tržan. Društvene mreže

Otkriva i da će ovih dana snimiti popratni videospot, a za pjesmu kaže da pršti dobrom, plesnom energijom.

- Pjesma je, zapravo, jedna čista disko stvar! Nastala je još u toku pandemije, dok smo često s prijateljima sjedili u našem kućnom ateljeu, družili se, radili na novim pjesmama. I naš prijatelj Aleksandar Mitrović nam je jedne večeri donio melodiju za "Repeat", Dušan Bačić je napisao tekst, a moj suprug je napravio aranžman. Oduševljena sam da novi album najavljujem jednom pozitivnom, zavodljivom i brzom pjesmom! Pjesma, također, ima jedan flert momenat, za koji mislim da je važan za žene u mojim godinama. Da ih podsjetim da je skroz u redu flertovati u našim godinama, a i sebe da podsjetim - naglašava kroz smijeh Goca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.