KENDAL DŽENER

Manekenka razbjesnila javnost: "Toliko si bogata da platiš Luvr u ponoć i šetaš se gola i bosa..."

Slikala se ispred čuvene slike renesansnog umjetnika Leonarda da Vinčija - "Mona Lize", u providnoj haljini i bosa

kendel - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

prije 2 dana

Manekenka Kendal Džener (Kendall Jenner) izazvala je veliku pažnju javnosti kada je na njenom Instagramu objavila fotografije iz muzeja Luvr u Parizu. Kako je bogatašica i nije joj problem da iznajmljuje, Kendal je muzej posjetila u ponoć (kada je zatvoren za javnost).

To je tzv. privatni obilazak muzeja, što Luvr inače im u ponudi, ali nigdje nije navedeno koja je cijena ovog zadovoljstva, dok se noćni obilazak u grupama kreće od 350 eura pa naviše.

Slikala se ispred čuvene slike renesansnog umjetnika Leonarda da Vinčija - "Mona Lize", u providnoj haljini i bosa.

Fanovi su nagađali da je sastanku sa navodnim dečkom Bed Banijem (Bad Bunny) upravo u muzeju jer "ko bi te inače fotkao?", a onda su krenuli da je prozivaju zbog "priviligije bogatih".

"Razumijemo. Toliko si bogata da možeš da platiš Luvr da se otvori u ponoć, kako bi ti bosa i gola šetala historijskim hodnicima", "Kad imaš pare, možeš sve. Da li se ovo zove "privilegija"?", "Da li si iznajmila cijeli muzej? Ne vidim ljude oko tebe?", "To što ide bosa je toliko nepoštovanje prema umjetnosti. Novac ne može da kupi klasu" - samo su neki od komentara ispod Kendalinih fotografija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.