ISKRENO

Prva ispovijest majke Tee Tairović: Htjela je da ispoštuje publiku, pa su joj govorili "zar moraš i polomljena da pjevaš"

Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi

Tea Tairović s majkom. Katarina Drajic / ATAImages

Grand.Nova.rs

20.6.2024

Mlada zvijezda Tea Tairović danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica na estradi, ali njen muzički put nije bio nimalo lak, o čemu je progovorila i njena majka, Božica Malević.

Tea je od malih nogu pokazivala talenat i ljubav prema muzici, zbog čega je čak petnaest godina pohađala plesnu školu.

- Išla je na balet, pa u plesnu školu, tako da me njena odluka da se bavi muzikom nije iznenadila. Razgovarale smo o tome da mora da se školuje, bilo da je u pitanju muzička škola ili psihologija koju je upisala - rekla je Božica za Grand, pa dodala da je vjerovala u uspjeh svoje kćerke, iako nije sve uvijek išlo kako su zamislile:

Brojne predrasude

- Iskreno, imali su njeni drugari u školi predrasude, pogotovo kad se prijavila za "Zvezde Granda". Mali krug oko nje je razumio i odlazio na njene lokalne svirke, u Novom Sadu i u okolini. Nastavnici nisu imali razumijevanja, ali ona je ostala svoja. Sve je sama pregurala, jednostavno se nije mnogo potresala i vjerovala je da će se dokazati. Bila je odličan đak pa im je zapušila usta na neki način.

Na pitanje koliko je teško podnijela Teino učešće u pomenutom muzičkom takmičenju i da li se sjeća ko joj je davao najveću podršku, Božica je odgovorila:

- Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi. Jelena je baš podržavala, čak je Tea jednom pjevala i njenu pjesmu u takmičenju. Marija Šerifović je imala jako lijepe komentare za nju, Šaban Šaulić, braća Matić, eto tako, te ostvarene zvijezde.

Razni komentari

Danas je najponosnija na uspjeh svoje kćerke u kojem je učestvovala godinama iako je Tea često na meti negativnih komentara.

- Uvijek će biti svakakvih komentara. Nedavno, kada je Tea polomila ruku i tad su je dočekali na nož. Povrijedila je ruku i napukla joj je kost, a ona, pošto nije imala strašne bolove, odlučila je da ne otkazuje nastupe i ispoštuje svoju publiku što su oni sa radošću dočekali, a neki su komentarisali: "Zar ti nije dosta novca, nego moraš i polomljena da pjevaš? Je l’ si toliko alava?"- istakla je Teina mama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.