SLAVNI GLUMAC

Unuka Ljubiše Samardžića izgleda kao top model

Sara je po zanimanju diplomirani menadžer bezbjednosti

Unuka Ljubiše Samardžića. Instagram

D. H.

19.6.2024

Legendarni srpski glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe ostavio je veliki broj uloga i nagrada, ali i unuke, od kojih je jedna Sara Samardžić.

Sara je po zanimanju diplomirani menadžer bezbjednosti, međutim, javnosti je interesantna upravo zbog činjenice da joj je djed bio jedan od naših omiljenih glumaca.

Ona plijeni lijepotom i izgleda kao manekenka, što dokazuju i njene slike na društvenim mrežama. Sara je patila zbog smrti oca, kog je izgubila jako rano, a ni njen djed Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

Velika tuga Saru je zadesila ponovo prije nekoliko godina kada je izgubila i majku.

Unuka Ljubiše Samardžića tada je podijelila fotografiju sa vjenčanja svojih roditelja uz komentar da su sad opet tamo negdje zajedno.

Poslije dedine smrti Sara je na Instagramu napisala:

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio -  dodala je ona tada, prenosi Pink.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.