OŽENIO SINA

Rod Stjuart slikao se u boksericama: "Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela..."

Vjenčanje je upriličeno u Dubrovniku

Sa ceremonije vjenčanja. Instagram

L. S. R.

3.6.2024

Vjenčanje godine održano je u petak u Dubrovniku, gdje su svoje sudbonosno da izrekli hokejaš Liam Stjuart (Stewart), sin legendarnog Roda Stjuart (Stewart), i  Nikol Artuković (Nicole Artukovich), Amerikanka hercegovačkih i konavoskih korijena. Muzičar je na društvenim mrežama objavio porodičnu fotografiju ispred crkve sv. Ignacija, gdje je upriličeno vjenčanje.


Objava Roda Stjuarta. Instagram

- Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nikol. Kakav divan spoj porodice Stjuart i porodice Artuković. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Luiju - poručio je Rod mladencima.

No zanimljiva je fotografija koju je objavio na Instagram storyju, na kojoj stoji u baru dubrovačkog hotela, u kojem je održan prijem za zvanice, u crvenim boksericama. Uz njega sjedi njegov najmlađi sin, a uz fotografiju piše: "Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela nakon dugog aktivnog vikenda."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.