BIVŠE LJUBAVI

Pike snimljen kako izlazi iz Šakirine kuće u društvu sina

Šakira je proslavu održala u svojoj kući, a pozvala je i Pikea

Šakira i Pike sa sinovima. Instagram

A. O.

24.1.2023

Uprkos brojnim dramama vezanim uz njegovo varanje i prekid, pjevačica Šakira (Shakira) i njen bivši partner Džerard Pike (Gerard Pique) ne zanemaruju svoje roditeljske dužnosti prema dvojici sinova.

Pike je nedavno posjetio njenu kuću.

Pozvala ga na rođendan 

Naime, paparazzi su snimili nasmijanog Pikea kako izlazi iz Šakirine kuće u društvu starijeg sina Milana koji je proslavio svoj 10. rođendan. Šakira je proslavu održala u svojoj kući, a pozvala je i Pikea, koji je u njenu kuću ušao kroz kuću svojih roditelja s kojima Šakira dijeli prostor.

Nogometaš se kasnije odvezao u svom automobilu s jednim od sinova na suvozačkom mjestu, a bio je dobro raspoložen i nije skidao osmijeh s lica.


Pike sa sinom. Printscreen

Varao je u kući

Podsjetimo, prema pričama koje kruže internetom, Šakira je navodno saznala da je Pike vara u njihovoj, sada njenoj, kući tako što je otkrila praznu teglicu džema u frižideru.

Odnosi između Šakire i njene svekrve, koja joj je komšinica, također su navodno pogoršani, a dokaz tome je lutka vještice koju je pjevačica postavila na balkon i okrenula prema kući bivše svekrve.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.