ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Georgina Rodrigez u Saudijskoj Arabiji sa naušnicama vrijednim 90.000 KM

Georgina i Ronaldo trenutno žive u hotelu "Four Season"

Georgina Rodriguez. Instagram

N. A.

9.1.2023

Georgina Rodrigez (Rodriguez), partnerica Kristijana Ronalda (Cristiana), jedna od najpopularnijih osoba na svijetu, sada je ponovo privukla pažnju skupocijenim detaljem.

Pokazala je naušnice brenda "Pasquale Bruni" vrijedne oko 90.000 KM. Naušnice su izrađene od 18-karatnog zlata i optočene su dijamantima, a nose ih još i mnoge poznate dame poput  Mišel Obame (Michelle Obama), Lejdi Gage (Lady) i Dženifer Lopez (Jennifer).

Skupocjene naušnice. Pasquale Bruni/Print Screen

Georgina se javila iz Saudijske Arabije, gdje je preselila s Ronaldom i njihovom mnogobrojnom porodicom, nakon što je Kristijano napustio Manchester United i prešao u redove Al-Nassra.

- Jer Bog nam nije dao duh kukavičluka, nego snage, ljubavi i samodiscipline - objavila je Georgina uz slike kako pozira sa skupocjenim nakitom, što inače dosta često radi na svom profilu.


Inače, Ronaldo i Georgina trenutno žive u hotelu "Four Season", za šta izdvajaju vrtoglavu cifru.

Dolazak para u Saudijsku Arabiju privukao je veliku pažnju, a tamošnje vlasti bile su prisiljene napraviti izuzeće i kada je riječ o jednom njihovom zakonu. Naime, taj zakon određuje da nevjenčanom paru nije dozvoljeno živjeti zajedno, što za Ronalda i Georginu neće važiti budući da je Portugalac planetarno popularna zvijezda.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.