VOLE SE 14 GODINA

Usponi i padovi bračnog para Joksimović: Bili na korak do raskida

Zaljubili su se 2008. godine kada su zajedno vodili "Evroviziju" koja se održavala u Beogradu

Jovana i Željko Joksimović. Arhiva

L. K. P.

18.4.2022

Željko Joksimović i voditeljica Jovana Joksimović vole se već punih 14 godina. Trenutno važe za najskladniji par na javnoj sceni. Zajedno imaju troje djece, a trenutno im i poslovno i privatno u životu cvjetaju ruže.

Zaljubili su se 2008. godine kada su zajedno vodili "Evroviziju" koja se održavala u Beogradu, a mada se 2011. godine pisalo o njihovom raskidu, na kraju je ipak ljubav pobijedila.

Naime, krajem marta 2011. godine čitavu javnost uznemirila je vijest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspješne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju vjeridbu. Dvije sedmice nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona rekla "da", par je odlučio da raskine a voditeljica je dala izjavu srbijanskim medijima.


Željko i Jovana Joksimović. Blic

- Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lijepe trenutke, ali najiskrenije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i donijeli odluku kao zreli ljudi koji su dijelili život tri godine - izjavila je tada Jovana.

Drama je tada navodno trajala sve do sredine aprila. Iako su oni željeli da se medijski ta priča što prije ugasi, paparaci su bukvalno dane i noći provodili ispred njihovih stanova na Zvezdari. Na sreću, pomirenje je uslijedilo prilično brzo. Već nakon dvije sedmice ono što je smatrano "ugašenom ljubavlju" pokazalo se kao plamen koji je ipak odolio izazovima. Par je najavio iznenadno pomirenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.