POZNATI

Ella Dvornik sa porodicom preselila u Istru

Aj bok Zagreb, idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam (osim poslovno, naravno), napisala je na Instagramu

H. J. I.

6.6.2021

Ella sa kćerkama Baile Dee i Lumi Wren. Instagram

Blogerica i influencerica Ella Dvornik život u svom rodnom gradu Zagrebu zamijenila je životom u bajkovitoj Istri. Ella je ovih dana privela kraju selidbu, a novim životnim poglavljem pohvalila se  na Instagramu, piše Jutarnji.hr.


-Aj bok Zagreb, idem na odmor s kojeg se nikad ne vraćam (osim poslovno, naravno)- napisala je Ella u opisu videa na svom Instagram profilu. 



Ella će svoj život nastaviti sa suprugom Charlesom i njihovim kćerima Baile Dee i Lumi Wren u kući u Istri koju su nedavno kupili. Pratitelje na društvenim mrežama tada je zanimalo i jesu li za kuću digli kredit ili su platili u gotovini.

 - Pola, pola - odgovorila je kratko Ella pratiteljici. 

Podsjetimo, Dvornik je nedavno otkrila kako se se sprema na selidbu i to treću otkako su u Hrvatskoj. U septembru prošle godine je otkrila kako ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s porodicom planira preseliti u Istru. U aprilu ove godine otkrila je da je sa Charlesom konačno završila potragu za kućom. 

No nakon toga su krenuli i neki novi problemi, a jedan od njih je i upis kćerkica Balie i Lumi u vrtić. 

-Upisi u vrtić preko e-građani. Zašto bi bilo jednostavno kad vam možemo javit grešku “0H8jekekfkfoockdnew266283” bez objašnjenja nakon što ste sat vremena ispunjavali zahtjev - pa si vi mislite što je to... E da i btw ovaj drugi neki roditelj vam nema skrbništvo nad tim djetetom, al nad ovim drugim ima pa eto... Uživajte pokušavajući dešifrirati sustav u ovo sunčano popodne. Ništa onda....Idem javit mužu da Balie nije njegova-  napisala je Ella.


Ranije je priznala da joj upis djece u novi vrtić teško pada. 

-U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno. Stalno si mislim hoće li joj bit teško bez njenih frendica- iskrena je na društvenim mrežama bila Ella.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.