ČETVRTA SEZONA

Serija o princezi Dajani: Od vjenčanja iz bajke do poremećaja u ishrani

Premijera na "Netflixu" 15. novembra

Scena iz serije. Agencije

L. S. R.

5.11.2020

 Četvrta sezona serije "Kruna" koja prikazuje intrigantan život britanske kraljevske porodice bit će, najavljuju producenti, najiskrenije prikazana do sada. Uključuje to i uznemirujuće prizore problema princeze Dajane (Diana)  s poremećajem u prehrani. 

Premijera dugo iščekivane sezone ove najavljena je za 15. novembra. 

Gledaoci će svjedočit ćemo ponovno prizorima bajkovitog vjenčanja koje je obilježilo stoljeće, ali bit će tu i manje lijepih scena. 

Poremećaj u prehrani koji je neko vrijeme mučio mladu princezu "Netflixova" drama prikazat će do najdublje srži. Upravo zbog toga unaprijed upozoravaju gledatelje na vrlo brutalne scene koje slijede. 


Scena iz serije. Agencije

U novoj sezoni uspješne Netflixove serije mladu princezu Dianu, koja tek ulazi u britansku kraljevsku obitelj, a potom se susreće s prvim problemima koje donosi ta titula, igra 24-godišnja glumica  Ema Korin (Emma Corrin).

Svoje zdravstvene probleme Dajana je dugo čuvala za sebe, tek je kasnije otkrila s čime se borila. Bulimija je uzela maha brzo nakon njenog vjenčanja s princem Čarlsom (Charles), kada je podsvjesno znala da je u njihovu ljubav upletena i Kamila Parker Bols (Camilla Bowles). Sama princeza najbližim se prijateljima povjerila kada je vidjela da mora nešto poduzeti. Otkrila je da je povraćala četiri puta na dan i to sve što bi pojela, a osim toga otvoreno je priznala da je sebi pokušala oduzeti život.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.