ŽIVOT U IZOLACIJI

Jelena Rozga otkrila šta u vrijeme korone gleda od serija, filmova i šta čita

Kada se probudi, upali neki muzički program

Rozga: Pozitivan stav uprkos situaciji. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

8.4.2020

Kao i ostatak svijeta, pa tako i pjevačica Jelena Rozga provodi vrijeme u samoizolaciji, a za to vrijeme druži se sa svojim kućnim ljubimcem. Za hrvatske medije otkrila je da svaki dan kada se probudi upali neki muzički program te da nikada više nije pjevala kao sada za vrijeme koronavirusa.

- Slušam sve i nadam se da to ne smeta komšijama -  rekla je kroz smijeh.

Kada je riječ o serijama, kaže da voli "The Morning Show", "La casa de papel" i "Elite". 

- Inače me fasciniraju španske serije. Volim gledati i seriju "You", a kada nisam raspoložena za nešto novo, uvijek se vratim dobrom starom "Seksu i gradu". To uvijek mogu gledati po ko zna koji put - iskrena je pjevačica.


Rozga: Voli čitati biografije. Agencije

Sada isključivo, kaže, gleda feel good filmove, one koji su optimistični, pozitivni i uz koje će se nasmijati i opustiti.

- Stoti put pogledat ću iste filmove poput "Zgodne žene", "Vrag nosi Pradu", "Prljavi ples", "Moj dečko se ženi" ili romantične komedije s Dženifer Lopez (Jennifer). Takve stvari definitivno mi pomažu da skrenem misli s trenutne situacije u kojoj se svi nalazimo - rekla je Jelena.

U posljednje vrijeme dosta voli čitati biografije.

- Trenutno čitam biografiju bivše prve dame Sjedinjenih Država Mišel Obame (Michelle), koja me oduševila - otkrila je Jelena.

Ispričala je i da se ne nervira zbog trenutne situacije. Vjeruje kako će se sve brzo vratiti u normalu, a posebno se raduje svom prvom koncertu nakon što sve ovo prestane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.