PAPARACI

Kardi Bi neprepoznatljiva

Reperica bila u šopingu

M.S.S. / Avaz.ba

27.12.2019

Kardi Bi: Iscrpljena i umorna. Agencije

Američka reperica Kardi Bi (Cardi B) odlučila je da se odmori za vrijeme praznika i da se ne opterećuje svakodnevnim stvarima.

Tako su je paparaci uočili za vrijeme šopinga u Majamiju. Kupila je poklone za čak 8.000 KM te obišla luksuzne dućane, poput "Louis Vuittona", "Ferrarija" i "Guccija". Reperica je nosila ležernu plavu haljinu, maramu na glavi te je bila bez šminke, što je brojne fanove šokiralo.


- Izgleda potpuno neprepoznatljivo - komentirali su njeni fanovi, dodavši kako se vidi da je iscrpljena i umorna. 

Kardi Bi nedavno je osvanula na naslovnici božićnog izdanja američkog časopisa "Vogue", što su mnogi zamjerili kreativnoj urednici Ani Vintur (Anni Wintour).

Fanovi su smatrali kako jednoj reperici, kao ni starleti Kim Kardašijan (Kardashian), nije mjesto na naslovnici tako prestižnog magazina, pogotovo zbog toga što je nedavno bila upletena u incident s reperom Tekašijem Siksnajnom (Tekashijem 6ix9ine), koji ju je optužio da je članica opake bruklinske bande.

Osim toga, Kardi Bi je priznala kako je namjerno drogirala i zatim pljačkala muškarce da bi preživjela kao striptizeta, zbog čega su mnogi mislili kako treba završiti u zatvoru. Reperica je otvoreno poručila kako joj je dosta dvostrukih mjerila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.