TRANSFORMACIJA

Kardi Bi neprepoznatljiva bez šminke šokirala svoje fanove

Avaz.ba

14.7.2019

Cardi B - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Kontroverzna i provokativna reperica Kardi Bi (Cardi B, 26) poznata je po upečatljivom outfitu gdje god se pojavi. Isto tako i svojim objavama na društvenim mrežama privuče veliku pažnju, a javnost je najviše zaprepastila kada je bez trunke šminke i nesređena izašla iz svog stana u Njujorku.

Kardi B bila je u trenirci, natikačama i s velikom "Burberryjevom" kariranom maramom na glavi. To je bio dan nakon što je njena i Offsetova (27) kći proslavila prvi rođendan. Takva se Kardi Bi uputila u Švicarsku.

Reperica neprepoznatljiva. Instagram

To, međutim, nije prvi put da su paparaci ulovili Kardi Bi u lošijem izdanju nego inače. Dok je na nastupima, društvenim mrežama i zabavama uvijek sređena tip-top s umjetnim trepavicama, jakim makeupom i upečatljivim ružem te predugim noktima, na putovanjima se ipak riješi svega toga. 

Njenim obožavaocima draže je izdanje dok je pjevačica u potpunosti sređena.

Jednom je čak, bez srama, Majamijem prošetala u kućnom ogrtaču, nepočešljane kose, uz ostatke šminke od prethodnog dana. 

Ipak, dok Kardi nastupa ili ide van, oblači provokativne modne kombinacije pa su se u njenoj kolekciji našle prozirne, mrežaste haljine, šljokičasti kombinezoni te kombinacije uz koje nije nosila ni grudnjak nego samo naljepnice preko grudi.

Kardi B. MEGA

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.