GLUMAC

Pol Volker danas bi slavio 45. rođendan: Bio je zagriženi surfer, a volio je "šakama" rješavati sukobe

Strastveni surfer, a volio je "šakama" rješavati sukobe

Arhiv

24sata.hr

12.9.2018

Porodica i prijatelji glumca, koji se proslavio u "Brzima i žestokima", još uvijek sa suzama u očima se prisjećaju sina, brata i predobrog čovjeka koji je otišao prerano i prebrzo. Pol Volker (Paul Walker) danas bi slavio 45. rođendan.

Glumac je preminuo u saobraćajnoj nesreći koju je uzrokovala prevelika brzina. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Rodžer Rodas (Roger Rodas), Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio.

Pol je bio strastveni surfer, a volio je "šakama" rješavati sukobe kazali su njegovi najbliži.

Instagram

- Nije on bio dobrica dok je bio mlad, volio je fizičke sukobe, samo je čekao da ga netko isprovocira ili da mu napadnete porodicu. Mnogi njegovi vršnjaci su ga se ustvari bojali u to vrijeme - rekao je Polov brat Kaleb Volker (Caleb Walker) (40). Ali, nakon rođenja njegove kćerke  koju je dobio s tadašnjom curom Rebekom Soteros (Rebecca Soteros) (44), postao je bolja osoba.

Arhiv

-Kada smo saznali da je je moja cura trudna, bio sam mlad i uplašen, nisam bio spreman za dijete. Nisam znao ni ko sam ja, nisam bio siguran u sebe, a kamoli da budem siguran da mogu odgojiti jednu osobu - objasnio je tada Pol. U glumačkim počecima uvijek je glumio "dobricu", pristojnog dečka.  U međuvremenu kada se odmarao od "Brzih i žestokih", u filmovima poput "Brick Mansions" i "Sati", imao je uloge u kojima je bio nasilan i agresivan lik. 

Instagram

- Uvijek je volio pomagati drugima, koliko god bio slavan i koliko god on imao novaca, nikada nije promijenio svoju ličnost. Ako ste došli kod njega, pohvalili njegov auto kako dobro izgleda, on bi vam dobacio ključeve i rekao da uživate. Bio je ljudina od čovjeka - rekao je njegov prijatelj iz djetinjstva. Dva dana prije nego se trebao vratiti na snimanje sedmog dijela "Brzih i žestokih", Paul je otišao na svoje vječno putovanje.

Prije nego li je zavolio automobile i brzinu, bio je strastveni surfer. More je bila njegova ljubav, mjesto gdje je provodio vrijeme kada bi odmarao mozak. More je za njega bilo povratak u život, koji je za njega završio tragično. Da mu neko nije poslao poruku na mobitel hoće li doći na humanitarno događanje, Pol ne bi otišao na tu posljednju vožnju. Ostao bi kući s kćerkom i s njom birao božićno drvce. 

- Rekli su mi da je moj sin imao nesreću, ali da ga ne mogu naći. Mislila sam da je ispao iz auta i rekla sam da ga idem tražiti. Nisam shvatila da je moj sin živ izgorio - kroz suze je ispričala majka Šeril Volker (Cheryl Walker). Poginuo je 1. decembra 2013. godine u četrdesetoj godini života. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio i oboje su izgorjeli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.