LIVESCORE

Želite biti u toku svih dešavanja na Euru: Ova aplikacija je idealna za praćenje uživo

Dosad je preuzeta više od 50 miliona puta

Detaljan pregled. Facebook

E. Ag.

18.6.2024

Aplikacije za praćenje sportskih rezultata prilično su popularne, a među njima su se tokom vremena etablirala neka nadaleko poznata imena. LiveScore je još jedna takva aplikacija i platforma koja svoj posao obavlja onako kako bi se to od nje i očekivalo…

Popularna aplikacija

Premda su se u kategoriji platformi i aplikacija za praćenje sportskih rezultata tokom vremena etablirala neka dobro poznata imena kao što su Sofascore, Flashscore ili FotMob, aplikacije toga tipa i dalje su prilično tražene i to pogotovo kada su u toku velika sportska natjecanja baš kao što je aktuelni Euro 2024.

LiveScore još je jedna prilično popularna aplikacija koja se specijalizira za prikaz sportskih rezultata u stvarnom vremenu te pravog mnoštva drugih podataka i statistika, a dosad je preuzeta više od 50 miliona puta, što samo potvrđuje koliko je popularna i koliko su, zapravo, aplikacije ovoga tipa tražene.

Slično kao i druge aplikacije ovoga tipa, ne specijalizira se samo za jedan sport, nego nudi praćenje nogometnih rezultata, košarke i hokeja te drugih sportova, a odmah je nakon instalacije moguće naznačiti koje se momčadi želi pratiti, i to prema ponuđenim zemljama, kao i uključiti notifikacije za rezultate i novosti.

Aktuelni rezultati

Nakon toga se mogu dodati takmičenja te, jednako tako, uključiti push notifikacije, a onda se odmah mogu početi pregledavati aktuelni rezultati za koje će se dobivati i obavijesti (ako se tako namjestilo) kao i pratiti sportske utakmice uživo kroz prikaz rezultata i statističkih podataka.

Naravno, tu su i drugi sadržaji kao što su razni videozapisi ili personalizirani pregled novosti, a detaljan pregled statistika i drugih informacija vjerovatno nije potrebno posebno ni isticati. Ukratko, ovo je još jedna aplikacija koju bi istinski ovisnici o sportskim rezultatima trebali barem probati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.