ŽELIM POMOĆI DRUGIMA

Pio je 30 krigli piva vikendom: Pogledajte kako izgleda nakon dvije godine bez kapi alkohola

Britanac je zamijenio pivo vodom i barove teretanom i nakon dvije godine izgleda neprepoznatljivo. Kaže da je sada bolji ljubavni i poslovni partner

Grem Tod u vrijeme dok je pio. Instagram

M. Z.

15.9.2023

Britanac Grem Tod (Graham Todd, 44) odlučio je prestati piti nakon što je snimljen kako pijan ispija pivo, a kasnije se onesvijestio na parkingu. Svaki vikend mu je bila navika ispijanje piva s društvom, a broj krigli bi se znao popeti i na 30. Kad je vidio fotografije na kojima je, zaprepastile su ga.


- Bio sam na poslovnom događaju koji sam vodio i vidio sam fotografije s njega i izgledao sam užasno - rekao je Grem za ''Daily Star'', pa priznao da ga je bilo strah da ne skonča u automobilskoj nesreći ili ne ubije nekoga zbog pića.

Kako kaže, pretrage su mu pokazale da mu se zdravlje pogoršalo, ali ipak su mu najveća motivacija bile fotografije i kako je na njima izgledao. Odlučio je da više neće piti i da će preokrenuti svoj život.

- Alkohol me postepeno transformirao, nisam ni primijetio kako izgledam. Bio je dug put do dna, a sad shvatam da je put natrag također dug - rekao je.

Grem sad ide u teretanu svaki dan, sam sebi priprema jela, pije puno vode i uzima potrebne vitamine.


- Mogu reći da je fitnes moja nova ovisnost, a ne sjećam se kad sam ovako dobro izgledao - priznao je Grem, pa dodao da se uvijek začudi kad vidi stare fotografije i ne može vjerovati da je to stvarno on.

Grem svoju priču dijeli na društvenim mrežama, a najčešće ga ljudi pitaju kako je to biti trijezan u društvu gdje se pije, piše 24.hr.

- Alkohol nas opušta, lakše je funkcionirati s drugim ljudima, nema straha i anksioznosti. Pravi je izazov odrađivati sve to trijezan. Iako ima nekih benefita, loših stvari je puno više - priznao je, pa dodao da je bez alkohola bolja osoba i bolji ljubavni i poslovni partner.

- Želim pomoći drugim ljudima i nema šanse da bih odustao - zaključio je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.