NEUGODNO ISKUSTVO

Izbacili tipa sa sjedala u prvom razredu zbog bizarnog razloga

Tiktokerica tvrdi kako je osoblje bilo "vrlo nasrtljivo i bezosjećajno"

Danijela i Majki. TikTok / Printscreen

M. Z.

3.6.2023

Tiktokerica Danijela Švab (Danielle Schwab) na svom je profilu objavila bizarnu priču koja se dogodila njenom zaručniku kojeg je osoblje zamolilo da se preseli iz prve klase u premium ekonomsku.

Danijela je sa svojim zaručnikom Majkijem (Mikey) i roditeljima putovala iz Londona u Čikago. U jednom trenutku rekli su mu da član osoblja treba njegovo sjedalo.

@watergirl8296 #unitedairlines #dobetter #unitedairlinestiktok #fyp ♬ original sound - Danielle Schwab

Premjestili ga sa sjedala

"Moramo vas premjestiti", rekli su mu. Danijelini roditelji, koji su im poklonili karte kao poklon iznenađenja, upitali su zašto im treba Majkijevo mjesto te saznali kako im treba da bi “član osoblja mogao odspavati".

Rekli su im da je Majki bio "sljedeća osoba na popisu", no porodica nije uspjela saznati o kojem se popisu tačno radi. Tiktokerica tvrdi kako je osoblje bilo "vrlo nasrtljivo i bezosjećajno", a njen je zaručnik na kraju morao prijeći u premium ekonomsku klasu.

Danijela je situaciju nazvala "zbunjujućom", a čak su i stjuardese tiktokerici navodno priznale da je cijela stvar "užasno provedena". Nakon što je porodica sletjela, drugi radnik zračne luke pomogao im je uhvatiti povezani let, a Danijela tvrdi kako porodici "nije data nikakva naknada".

Njen je video postao viralan prikupivši više od 10 miliona pregleda i 725 hiljada lajkova.

Javili se iz aviokompanije

Iz aviokompanije naknadno su obavijestili kako na letu sjedala namijenjena za odmor osoblja nisu bila dostupna, zbog čega su morali premjestiti porodicu te da će svakom članu porodice dati bon u vrijednosti od 1.500 dolara za njihovo sljedeće putovanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.