ZNA KAKO SE TO RADI

Ljepotica koju su povezivali s Nejmarom napravila pometnju dekolteom do pupka

Slavna manekenka Sindi Bruna napravila je pravu pomutnju ispred hotela ''Martinez'' na 76. Filmskom festivalu u Kanu

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Sindi Bruna Menekenke - Avaz
M. Z.

17.5.2023

Sindi Bruna (Cindy) nije propustila otvorenje 76. Filmskog festivala u Kanu, gdje pažnju privlači smjelim odjevnim kombinacijama.

Vitke noge

Slavna manekenka Sindi Bruna napravila je pravu pometnju ispred hotela ''Martinez'' na 76. Filmskom festivalu u Kanu, piše Dnevnik.hr.

Sindi (28) privukla je pažnju u kombinezonu s dubokim dekolteom do pupka u kojem je ponosno prošetala tamošnjim ulicama, a ni s njenih vitkih nogu nije bilo lako skinuti pogled.

Ova se ljepotica dodatno proslavila nakon što je snimljena kako se druži sa slavnim nogometašem Nejmarom (Neymar) prije nekoliko godina, a pojavila se na naslovnicama magazina ''Vogue'', ''Elle'' i ''Harper's Bazaar''.

Donje rublje

Manekenka je 2013. prvi put nosila modnu reviju donjeg rublja ''Victoria's Secret'' i nakon toga postala je dio manekenske ekipe tog svjetski poznatog brenda. Bila je zaštitno lice u kampanjama za ''Pradu'', ''Burberry'', ''Chanel'', ''Ralph Lauren'' i ''Saint Laurent''.

Modelingom se počela rano baviti, i to nakon što su je agenti otkrili sa samo 16 godina, kada je potpisala ugovor s agencijama ''Metropolitan Management'' i ''Wilhemina Models''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.