PREMIJER CRNE GORE

Spajić otkazao dolazak na premijerski sat

Opozicija je tokom današnje sjednice Skupštine tražila da se do sutra odrede termini za dva nova premijerska sata

Spajić putuje u Brisel. Vijesti.me

Z. K.

prije 2 dana

Premijer Milojko Spajić otkazao je večeras prisustvo na za danas planiranom premijerskom satu zbog, kako su saopštili iz kabineta premijera, službene posjete Briselu.

- Poštovani, molim Vas da zbog nemogućnosti predsjednika Vlade da prisustvuje zakazanoj spednici Skupštine - Premijerskom satu usljed službene posjete Briselu, istu ukoliko ste u mogućnosti pomjerite za ponedjeljak, 1. jul" - piše u saopćenju.

Iz kabineta premijera su naveli i da je tokom današnje sjednice Skupštine Crne Gore šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić informisao da je i dio opozicije predlagao da premijerski sat bude pomjeren za ponedjeljak.

Opozicija je tokom današnje sjednice Skupštine tražila da se do sutra odrede termini za dva nova premijerska sata u julu - prvi redovni i drugi zaostali.

Te zahtjeve je u ime opozicije iznio šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić.

Zahtijevao je da Mandić zakaže datume za dva premijerska sata, sa ili bez dogovora sa predsjednikom Vlade Milojkom Spajićem, za kojeg tvrdi da ignoriše obavezu koju mu propisuje Ustav, i izbjegava da bude kontrolisan od strane Skupštine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.