UHAPŠEN NAKON NAPADA

Glumica mu nije dozvolila da sina odvede na trening: Ovo je bivša supruga kik-boksera nad kojom je izvršio nasilje

Oni su se razveli prije nekoliko godina poslije devet godina braka u kojem su dobili dvoje djece

Pagonis i Brukner. Telegraf.rs

E. Ć.

6.6.2024

Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je u Novom Sadu pod sumnjom da je teško povrijedio svoju bivšu suprugu Maju Brukner.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, dok je žena primljena u KC Vojvodina gdje joj je konstatovana fraktura rebara.

Žestoke prozivke

Oni su se razveli prije nekoliko godina poslije devet godina braka u kojem su dobili dvoje djece.  

Maja Brukner je, inače, glumica i godinama igra predstave, a njen odnos s Pagonisom je bio turbulentan. Svojevremeno je Pagonis isprozivao na društvenim mrežama navodeći kako je neposvećena majka.

- Ja mislim da je ovaj svijet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubijedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju djecu, muža i porodicu! Naravno da su poslije krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvrijedni. Djeca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dijete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 posto biti nepotrebno u životu.

Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamjenjuje televizor ili mobilni, na kojem nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za djecu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. 

Našoj djeci zbog nedostatka prvenstveno majki, a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas - objavio je on tada.

Plakao nakon razvoda

Nakon razvoda 2019. godine, Pagonis je priznao i kako je plakao.

- Tri mjeseca sam plakao, ne zbog razvoda. Jednostavno, navikneš se tokom godina na dreku i buku. Odjednom tišina, mrtva tišina 

Inače, on je nakon žestoke rasprave, navodno, udario ženu. Ona je pozvala policiju koja je odmah uhapsila kikboksera. Do svađe je došlo jer mu nije dozvolila da odvede sina na trening, prenio je Telegraf.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.