NI TRAGA OD DJEVOJČICE

Ispred kuće porodice nestale Danke (2) postavljen šator, komšije u šoku: Nismo spavali cijele noći

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je jučer u Banjskom Polju oko 13:45 sati

Komšinica Petrović u šoku. Telegraf.rs

E. Ć.

27.3.2024

Srbija je na nogama i traga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2). Vijest o nestanku djevojčice potresla je i region, a komšije i prijatelji su u šoku.

- Cijele noći nismo spavali, toliko smo se potresli - rekla je prva komšinica porodice Ilić Dubrosavka Petrović za "Telegraf.rs".

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić (2) nestala je jučer u Banjskom Polju oko 13:45 sati dok je njena majka davala vodu drugom djetetu, a prva komšinica porodice Ilić ispričala je u kakvom je šoku od kad je čula vijesti.

- Mi smo sinoć čuli, nismo ni znali, cijele noći nismo spavali, ja sam se toliko potresla, izašli sam napolje jutros. Ne znam šta da kažem, mene je to iznenadilo - rekla je komšinica za Telegraf.

Petrović je imala samo riječi hvale o roditeljima, ali i baki i djedu nestale djevojčice.

Inače, policija je danas, nakon 27 sati pretrage terena Banjskog polja kod Bora, obustavila terensku potragu za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2).

- Dosadašnji rezultati pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga. Obustavljena je pretraga terena, ali je intenziviran rad na pronalasku djevojčice i neće se odustati dok dijete ne bude nađeno - rekao je dobro upućeni izvor za "Blic".

Postavljeni šator. RTS

Nedaleko od kuće gdje je nestala djevojčica Danka (2) policija je postavila šatore.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.