POTVRĐENO IZ MUP-A USK

Poginuo radnik na gradilištu u Bihaću

On je usljed pada zadobio teške tjelesne ozljede i tom prilikom smrtno stradao, kazali su iz MUP-a USK

Pao sa zgrade. krajina.ba

Z. K.

20.6.2024

Jutros oko 10 sati, na gradilištu stambene zgrade u Ulici Bosanskih šehida došlo je do nesreće, kada je P. D. (51) iz Bihaća pao sa gradilišta i zadobio teške tjelesne povrede, od kojih je kasnije preminuo. Informaciju je za "Radio Bihać" potvrdila i Ines Zulić, zamjenica portparola MUP-a USK.

Prijava Doma zdravlja Bihać

- Dana 20.06. 2024.g. oko 10 sati, Policijska stanica Bihać je zaprimila prijavu Doma zdravlja Bihać da je, usljed izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi u Ulici Bosanskih šehida Grad Bihać, došlo do pada s visine muškog lica, inicijala P. D. iz Bihaća. On je usljed pada zadobio teške tjelesne ozljede i tom prilikom smrtno stradao. 

Na lice mjesta je upućena patrola policije Policijske stanice Bihać, koja je potvrdila tačnost prijave i obezbijedila lice mjesta ovog događaja, do dolaska same uviđajne ekipe. Na lice mjesta je izašla uviđajna ekipa, sastavljena od dežurnog istražitelja Odsjeka krim-policije Policijske stanice Bihać i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva USK.

Provode se mjere i radnje

Po ovom događaju se provode i druge službene mjere i radnje. Istraga je u toku, pod samim direktnim nadzorom postupajućeg tužioca kantonalnog tužilaštva USK - izjavila je, povodom ovog događaja, Ines Zulić, zamjenica portparola MUP-a USK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.