TEŠKA NESREĆA

Zabio se u automobil bh. državljanke u Austriji, povrijeđena njena petomjesečna beba

Na teren su izašle i tri vatrogasne ekipe

Teška nesreća. kleinezeitung.at

S. S.

4.6.2024

Najmanje devet osoba povrijeđeno, među kojima i beba kada je vozač (28) iz austrijskog Rajd im Inkrajs udario direktno u automobil državljanke BiH (27), koja je u automobilu vozila troje djece, među kojima i svoju petomjesečnu bebu, prenose Nezavisne novine.

Inače, u udesu su učestvovala tri vozila jer je 28-godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilo, zatim zakačio jedno vozilo, a zatim frontalno se sudario sa 27-godišnjom državljankom BiH.

O ozbiljnosti udesa govori da je na teren izašlo šest spasilačkih ekipa, dva helikoptera te dodatne ekipe hitne pomoći. Na teren su izašle i tri vatrogasne ekipe.

Inače, u vozilu državljanke BiH je bilo troje djece, njeno sedmogodišnje dijete, njena petomjesečna beba i 10-godišnje dijete njene sestre, koja je takođe bila s njima u kolima. U drugom automobilu bio je 28-godišnji vozač sa suprugom i dvoje djece (2 i 6).

Kako je saopštila policija, najteže je povrijeđena petomjesečna beba i dvogodišnje dijete. Ostali povrijeđeni su hitno transportovani u bolnice u Brunau i Salcburgu. Iz policije kažu da uzrok udesa još nije utvrđen, ali je vrlo vjerovatno mokar kolovaz zbog kiše koja neperestano pada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.