DELEGAT SDP-A

Hamzić: Umjesto da završi u zatvoru za pokušaj potkupljivanja heroine nane Fate, Salkić bi da drži lekcije o moralu

Prema starom SDA-ovskom adetu, prema svjedočenju nane, ponudio joj je i da se "rastale" i razdijele novac, poručio je Hamzić

Armin Hamzić. Printscreen

H. J. I.

30.4.2023

SDA je posljednja stranka koja nekome može govoriti o izdaji države, a Ramiz Salkić je opet posljednji od SDA-ovaca koji na tu temu može da govori, smatra Armin Hamzić, delegat SDP BiH u Vijeću naroda Republike Srpske.

"Na grbači naroda"

- Da se podsjetimo, to je čovjek za kojeg je bosanska heroina, nana Fata Orlović pred TV ekranima svjedočila da joj je nudio novac da ostavi nelegalno izgrađenu crkvu u avliji svoje kuće.

Prema starom SDA-ovskom adetu, prema svjedočenju nane, ponudio joj je i da se "rastale" i razdijele novac. Taj vječiti političar na grbači naroda, poznat po bezobrazno nemoralnom pokušaju da nani Fati preuzme imovinu, kako bi se utalio, ponovo juriša sa svojim lažima, u lažnoj brizi za državu.

Prošlo je vrijeme "rastaljivanja"

Umjesto da završi u zatvoru za pokušaj nezakonite prevare heroine Fate, dotični nemoralni gospodin sebi daje za pravo da drži lekcije.

Salkiću, prošlo je vrijeme vašeg bogaćenja preko grbače povratnika! Prošlo je vrijeme "rastaljivanja" i znamo da žališ samo za tim. Vrijeme je da građani umjesto populizma koji ste im vi servirali, konačno osjete da države stoji iza njih, njihovih potreba i egzistencije - smatra Hamzić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.