NOVI BASH U SARAJEVU

Novi BASH restoran u srcu grada Sarajeva

BASH otvara novi restoran u ulici Kulovića, Sarajevo, s urbanim dizajnom, pikantnim specijalitetima i brzom uslugom. Radno vrijeme je od 9 do 23 sata

Novi BASH restoran u srcu grada Sarajeva. BASH

Marketing

3.6.2024

BASH, prepoznatljivi lanac brze hrane, nastavlja svoj rast otvaranjem novog objekta u srcu Sarajeva, u ulici Kulovića. Nakon godinu dana prisustva na bh. tržištu, BASH je postao sinonim za kvalitetne i brze zalogaje, a novi restoran samo dodatno učvršćuje tu poziciju.

Smješten na lokaciji koja je poznata po svojoj živosti, nedaleko od Narodnog pozorišta, novi BASH prostor osvaja svojim urbanim i modernim dizajnom. Osim prepoznatljivih elemenata brenda, poput autentičnih ilustracija i grafiti-umjetnosti, prostor je osmišljen kako bi gostima pružio ugodno iskustvo i brzu uslugu. 

Novi BASH restoran u srcu grada Sarajeva. BASH

Gastro ponuda novog objekta obogaćena je novim, ljutim specijalitetima, što će sigurno obradovati ljubitelje pikantnih okusa. Također, posjetitelji će imati priliku uživati u širokom izboru toplih i osvježavajućih napitaka, te slasticama poput sladoleda Twister u okusu pistacije i neodoljivog Brownie Fudge-a.

BASH u ulici Kulovića otvoren je od danas te će raditi svakodnevno od 9 do 23 sata, nudeći svojim gostima posebne ponude i popuste. S obzirom na predanost razvoju i poboljšanju usluga, novi Bash restoran neće samo postati omiljeno mjesto za brzi obrok, već će i dodatno obogatiti gastronomsku ponudu Sarajeva. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.