NE SMIRUJU SE STRASTI

Nakon poraza od PSG-a: Supruga Barcelonine zvijezde napravila haos u svlačionici

Sara Arfaui je ostavila komentar koji je započeo mnoge kontroverze

Ilkaj Gundoan i njegova supruga Sara. Instagram

N. H.

19.4.2024

U svlačionici Barcelone nakon poraza od PSG-a se odvija prava drama, a, prema pisanju "Marce", glavna zvijezda je Sara Arfaui (Arfaoui), supruga Ilkaja Gundoana (Ilkay Gundogan). 

U tekstu objavljenim pod naslovom "Gundoanova žena raspiruje kontroverzu u svlačionici Barcelone: ​​rat unakrsnih poruka", opisani su svi događaji nakon poraza Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka. 

Njemački fudbaler je bio razočaran, a i indirektno je prozvao Ronalda Arauha (Araujo), koji je dobio crveni karton pri rezultato 1:0 za Barcelonu (3:1 ukupno).

- Jako sam razočaran koliko smo im lagano sve dopustili. Ja bih u takvoj situaciji uvijek radije pustio igrača da ide 1 na 1 s golmanom ili čak i da zabiju gol - rekao je Gundoan.

Takva poruka nije najbolje sjela Arauhu, ali ni Francuzu Žilu Kundeu (Jules Kounde) i Serđi Robertu (Sergi), koji su poručili "da uvijek pobjeđuju i gube kao tim". 

Na to je reagirala supruga Gundoana. 

- Ovaj čovjek krvavo radi. U fudbalu razmišlja samo kako da bude bolji i uvijek daje sve za ekipu. Njegov mentalitet je treble mentalitet - napisala je mankeneka, aludiravši na njegovo osvajanje trostruke krune sa Mančester sitijem prošle sezone. Uz to je stavila i smajli, kojim je poručila saigračima svog muža da zašute.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.