OZBILJNO ZAGRIZLI

Direktor Fenerbahčea u Milanu: Želi "Zmaja" po svaku cijenu

Nekada miljenik trenera Piolija je ove sezone izgubio mjesto u prvoj postavi "Rosonera" i sada želi napustiti klub

Krunić: U nemilosti trenera. Platforma X

N. H.

8.12.2023

Fenerbahče je ozbiljno zagrizao za reprezentativca Bosne i Hercegovine Radeta Krunića. Dokaz tome je što je Mario Branko (Branoc), direktor turskog kluba, isplanirao put u Italiju kako bi obavio pregovore za transfer fudbalera.

Nekada miljenik trenera Piolija je ove sezone izgubio mjesto u prvoj postavi "Rosonera", koji su ga spremni prodati u januaru, piše "Gazzetta dello Sport". 

Krunić je već tokom ljeta postigao dogovor s Fenerbahčeom, ali ga tada čelnici Milana nisu pustili, a također su odbili dati mu traženu povišicu. 

Opravdano naš reprezentativac je frustriran zbog takvog raspleta događaja, ali bi uskoro mogao biti sretniji, pošto je Fener pripremio novu ponudu koju Branko treba prezentovati direktorima velikana sa San Sira. 

Cilj Milana je da proda Krunića i dovede napadača. Spominju se Serhu Gerasi (Serhou Guirassy) iz Štutgarta, jedan od najboljih strijelaca u Ligama petice ove godine, kao i Džonatan David (Jonathan), napadač Lila. 

Ukoliko se ovaj transfer realizira, Krunić bi se pridružio balkanskoj koloniji u Istanbulu, koju predvodi kapiten "Zmajeva" Edin Džeko. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.