NAVIJAČKA EUFORIJA

"Manijaci" pozvali navijače Željezničara na trening pred duel protiv Borca: Bitno je prepoznati momenat...

U životu je bitno raditi stvari na vrijeme, poručuju „The Maniacs“

"Manijaci" su spriječeni da otputuju na naredno gostovanje. Arhiva

Piše: G. Š.

16.8.2022

Najvatreniji navijači FK Željezničar „The Maniacs“ pozvali su sve fanove kluba s Grbavice na trening pred predstojeću premijerligašku utakmicu sa banjalučkim Borcem

- U životu je bitno raditi stvari na vrijeme, piše u saopćenju „Manijaka“, koje prenosimo u cijelosti.


Ovo je taj momenat

- Bitno je prepoznati momenat kada se nešto treba uraditi da bi se postigao željeni efekat. Osjeti se kako smo u protekle dvije godine sazreli kao publika na svim tribinama Željine Grbavice. To dokazuje i sama posjeta u trenucima kada se Željo grčevito bori sa raznim nedaćama gdje je rezultat u drugom planu, podrška ne izostaje i jako su male oscilacije u broju posjetilaca na stadionu sto je ogroman napredak i dokaz da se na Grbavicu dolazi iz ljubavi prema Želji, a ne zbog rezultata i protivnika.

Vratimo se na početak teksta i priče o prepoznavanju momenta... Ovo je taj momenat! Trening pred utakmicu sa Borcem na pomoćnom terenu, iza zapadne tribine u četvrtak u 17 i 30 sati, je taj momenat!


Pružiti podršku

Spriječeni smo da putujemo na gostovanje na kojem bismo im sigurno bili od pomoći. Ovo je dakle poziv pomenutoj publici sa svih tribina Željine Grbavice da se pojave na treningu i pružimo podršku, te ohrabrimo igrače pred bitno gostovanje, nakon kojeg odmah slijedi i derbi kući. Stoga će ovo biti također i poziv da napunimo Grbavicu za gradski derbi.

Ovo je momenat kada se trebamo odazvati i pokazati da nam je stalo. Termin je odličan. Tražite načine a ne izgovore. Svi na trening! Protivnici, trofeji, slava, rezultati... Na Grbavici se Željo iz drugih razloga prati - poručili su "Manijaci".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.