BILD

Levandovski potpuno odsutan na treningu Bajerna i ne zanima ga šta trener govori

Njegov govor tijela pokazuje da želi otići. Prvo je kasnio na timski sastanak, a onda se posljednji pojavio na treningu, javlja Bild

Nezainteresovani Poljak na treningu Bavaraca. TWITTER

M. K.

13.7.2022

Poljski napadač Robert Levandovski (Lewandowski), koji je početkom ove sedmice doputovao u Minhen, započeo je pripreme s Bajernom za novu sezonu. 

Bildove kamere pratile su prvi trening Leve, a Nijemci pišu kako je Poljak potpuno odsutan:

- Njegov govor tijela pokazuje da želi otići. Prvo je kasnio na timski sastanak, a onda se posljednji pojavio na treningu. Posljednji je i započinjao sve vježbe. Odradio ih je sve, ali nije bio potpuno posvećen. Jedva da je razgovarao sa saigračima. Jedini s kim je razgovarao bio je Gorecka (Goretzka). Džamal Musiala (Jamal Musiala) se nekoliko puta našalio s njim, piše Bild.

S trenerom Julijanom Nagelsmanom (Julian Nagelsmann) nije imao nikakav kontakt:

- Nisu razgovarali. Kada je Nagelsman držao govor, Levandovski je djelovao nezainteresovano. Držao se po strani i gledao okolo. U međusobnoj utakmici bio je u prvom timu. Nije se trudio, nije išao na loptu i nije zabio gol. Njegova ekipa je izgubila i morali su raditi sklekove. Levandovski to nije htio raditi, piše Bild, te dodaje kako je "Levandovski odmah nakon treninga ekspresno napustio trening-centar, puno prije ostalih saigrača".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.