IGRA SUDBINE

Šejla zbog Adel obišla pola svijeta

Prije deset mjeseci obradila hit „Someone like you“ i to na balkanski način, sa sve trilerima i narodnjačkim melosom

Šejla Zonić. Instagram

O. T.

25.11.2023

Šejlu Zonić, ovogodišnju učesnicu „Zvezda Granda“, su zbog nevjerovatnih vokalnih sposobnosti davno prozvali bosanskom Adel, a sad je isplivao dokaz da ona to zaista i jeste.

Pjevačica je prije skoro godinu dana zbog svoga glasa završila čak i u Dnevniku i svojim glasom obišla pola svijeta, a sve zbog Adel.

Naime, Šejla je prije deset mjeseci obradila hit „Someone like you“ i to na balkanski način, sa sve trilerima i narodnjačkim melosom zbog čega su je prozvali balkasnkom Adel.

- Kada od britanske Adele napravim balkansku – napisala je tada Šejla u opisu videa koji je obišao pola svijeta i vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Šejla je tada nasmijala skoro čitavu planetu, a za medije je objasnila da nije ni željela da svoje muzičko eksperimentisanje objavi javno, ali da joj je jedan „slučajni“ klik promijenio život.

- Nešto mi je došao taj narodnjački ritam i ja snimim to za story. I onda me je muž nagovarao da to objavim i stavim kao reel, ali nisam htjela. Ja sam se igrala, zezala i to je bilo samo za story. Međutim, ujutru se budim, video objavljen, imao je oko 100.000 pregleda i Armin (prim.aut. suprug) mi kaže da je on to objavio. I tako je to krenulo zahvaljujući mom suprugu – istakla je pjevačica koja nakon ovog videa postaje veoma popularna i tražena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.