VATRENA LJEPOTICA

Bivša Miss Hrvatske ne prestaje da oduzima dah: Volim kišu i crvenu boju

Titulom Miss Universe Hrvatske okitila 2000. godine

Renata Lovrinčević Buljan. Instagram

O.T.

27.9.2023

Renata Lovrinčević Buljan, već godinama se smatra jednom od najljepših žena u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama vodi aktivan život, a svakom novom objavom dokazuje zašto i dalje nosi tu titulu.

Ova bivša Miss Universe Hrvatske sada je ponovno objavila atraktivnu fotografiju kojom je potvrdila svoju vječnu ljepotu.

-Volim kišu i crvenu boju! Ljubav – napisala je Renata u opisu.

Na fotografiji pozira u liftu, noseći vatreno crvenu haljinu sa dubokim dekolteom i otvorenim leđima. Time je ponosno istakla svoju figuru koju pažljivo održava redovnim treninzima.

Njena objava ‘zaradila’ je više hiljada lajkova, a u komentarima su se nizali komplimenti. “Znači bomba,” poručila joj je Žanamari Perčić, dok je u drugom komentaru pisalo: “Auu, vatra i krv.” Objavu su takođe popratili brojni emotikoni goruće vatrice.

Mnogima je teško povjerovati koliko ova bivša misica ima godina. Renati je 47, a na isklesanoj figuri mnogi joj već godinama zavide.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okitila 2000. godine. A sudeći po reakcijama koje redovno izaziva kod svojih pratioca, tu titulu s lakoćom bi mogla ponijeti i više od 20 godina kasnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.