"ŠTA JE OČEKIVAO?"

Pjevač bez dlake na jeziku o Harisu i Melini: Koga briga što si davao, mlađa je od tebe 30 godina

Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina razveli su se prije nekoliko mjeseci poslije 22 godine braka

Haris Džinović i Melina. Rignier

D. H.

prije 6 dana

Pjevač je nakon što se razveo od Meline iznosio detalje njihove privatnosti, te je naveo da je pogrešio samo što joj je sve dozvoljavao i finansirao, te da ga je majka njegove djece iskorišćavala finansijski.

Sada je njegov kolega Hasan Dudić istakao da je na Džinovića, ali mu je zamjerio to što je Haris prebacio sve što je priuštio mlađoj supruzi.

- Ja sam "davao", šta to nekoga interesuje. Haris treba da bude svjestan činjenice da je mnogo stariji od nje, ja sam u svakom slučaju na njegovoj strani, ali nije u pravu. Davao si svojoj ženi, ali trebao si da znaš, 30 godina si stariji od nje, za očekivati je da će da nađe mlađeg partnera. Žena u najboljim godinama, ali rodila mu je sina i kćerku - rekao je Hasan, pa otkrio šta žene, poput Meline koja je dosta mlađa od Harisa, zahtijevaju u braku.

Printscreen

- Žene mlade traže da budeš aktivan, da ih "peglaš" i voliš - šokirao je pjevač izjavom za "Radio Svetski".

Inače, Haris je nedavno istakao da je spreman na novu ljubav, iako ima određene zahtjeve.

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - rekao je on za "Prvu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.