PRAVA MISTERIJA

Nikada se nisu vjenčali i ne žive zajedno: Ovako izgleda partnerica Đorđa Davida

Da sam htio da imam ženu, da mi pere i kuha, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, kazao je Đorđe David

Zvezde Granda

D. H.

18.4.2024

Žena Đorđa Davida za javnost je prava nepoznanica. Njihov odnos nije svakidašnji. Naime, Đorđe se ranije pohvalio kako sa izabranicom Anom Mirčetić, s kojom ima i kćerku Stašu, nikada nije zvanično ušao u bračni odnos, već sve ovo vrijeme njeguju partnersku vezu.

– Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja djevojka. Da sam htio da imam ženu, da mi pere i kuha, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima.

Imati djevojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona jako dobro kapira moj posao i to je jedna veoma inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču s luđakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu – izjavio je David.

Đorđe ne krije da sa svojom djevojkom dugo ne živi pod istim krovom, iako ne spori da su uprkos tome u odličnim odnosima.

– Ne živim s porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je s djetetom u drugom. S nama je sve uredu, suprugu volim najviše na svijetu, ali zbog određenih životnih okolnosti trenutno smo razdvojeni, dok ne riješim stambeno pitanje – rekao je roker.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.