ZANIMLJIVO

Dobro se drži: Pogledajte kako izgleda mama Andreane Čekić

Čestitala joj rođendan

Andreana Čekić. Instagram

A. H.

10.1.2023

Mama pjevačice Andreane Čekić, Sonja Pralica, koja je nedavno bila u centru pažnje medija zbog veze sa kćerkinim kolegom, danas slavi rođendan.

Njena kćerka je objavila seriju fotografija na Instagramu kako bi joj čestitala rođendan i objavila emotivnu poruku: "Sretan ti rođendan, mama! Želim ti zdravlje i uvijek budeš okružena onima koje voliš i koji te vole. Hvala ti za svu ljubav. Volim te".

Pratioci srbijanske pjevačice su se pridružili čestitkama, ali i komentirali izgled Andreanine mame: "Stala na 30, svaka čast", "Ovo ti mama? Ja mislio sestra", samo su neke od poruke na račun Sonjinog izgleda. 





Andreana Čekić i majka Sonja. Instagram

Andreanini roditelji razveli su se kada je bila mala, a u emisiji "Milizam" je ovako pričala o tome: "Jako mi je smetalo kada sam bila mala što su mi roditelji razvedeni. Oni su se jako ružno razveli. Oca nisam viđala po sedam-osam godina, nismo se čak ni čuli. Majka me je rodila vrlo mlada, pa sam najviše vremena provela s babom. Utjehu sam tražila u prijateljima i drugarima iz škole. Osakaćena sam zbog toga i imam veliki strah od ostavljanja i da budem povrijeđena - navela je tada pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.